Met Fietsen Terschelling kom je helemaal tot rust! 

vakantie

Op de waddeneilanden kun je heerlijk tot rust komen door een fietstocht te doen. Er zijn talloze routes die elk een andere weg op gaan. Wanneer je een aantal dagen een bezoek brengt aan een van de eilanden, is een fietsroute dus zeker aan te raden! Heb je er voor gekozen om een bezoek te brengen aan Terschelling? Dan hoef je je zeker niet te vervelen. Ook hier kun je heerlijk fietsen Terschelling. Op verschillende punten is genoeg informatie te vinden over de fietsroutes, of neem een kijkje online voor de leukste routes. 

Fietsen huren op Terschelling 

Heb je besloten om te Fietsen Terschelling, dan weet je zeker dat je het eiland op een leuke manier gaat verkennen. Per fiets ben je binnen een mum van tijd op een andere locatie waardoor je zoveel mogelijk van het eiland kunt zien. Veel mensen nemen hun eigen fiets mee tijdens een bezoek aan Terschelling. Ben jij niet in de gelegenheid om je eigen fiets mee te nemen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Op Terschelling zijn er meer dan genoeg verhuurpunten waar er altijd een fiets is die aan jouw wensen voldoet. Wil jij bijvoorbeeld graag een elektrische fiets of een fiets met een mandje? Niets is teveel gevraagd en alles is te regelen. Ook zijn er genoeg plekken waar je jouw fiets veilig kunt stallen. Zo kun je met een gerust hart een wijntje drinken op het terras in de zon! 

Verschillende fietsroutes 

Wanneer je Terschelling per fiets wilt verkennen dan zijn er genoeg routes die je kunt fietsen. Door het volgen van de verschillende routes kun je het eiland op een actieve manier verkennen. Er zijn genoeg routes die je kunt Fietsen Terschelling. Zo kun je een route door de duinen nemen, een route door het centrum of een route die leidt naar de kust. Omdat het eiland niet heel groot is, kun je er ook voor kiezen om een route te doen die rondom het eiland gaat. Zo is er dus genoeg keuze voor iedereen! 

Fietsen met je hond 

Heel veel mensen in Nederland zijn eigenaar van een hondje. Het is dan ook leuk om je hondje soms mee te nemen op vakantie. Terschelling is een leuk eiland met veel natuur waar veel mensen naar toe gaan met hun hondje. Wanneer je een hond hebt ben je soms best beperkt in waar je gaat en staat. Hier hoef je je tijdens een bezoek aan Terschelling niet druk om te maken! Tijdens het Fietsen Terschelling zijn er namelijk ook genoeg mogelijkheden om je hond mee te nemen. Zo kun je hem mee laten rennen naast je fiets, maar ook kun je een karretje huren waarin je hond kan. Deze maak je heel gemakkelijk vast achter je fiets. Op deze manier weet je zeker dat je hond niet oververmoeid raakt. Door een karretje achter je fiets te maken kun je er samen met je hondje op uit en lekker uitwaaien aan zee!